E-MAIL:

info@mdisz.hu

Hívj minket 10-18 óra között!

+36-30-555-4043

Startup Program

BEFEKTETÜNK A JÖVŐBE

Van egy innovatív ötleted és szeretnéd is megvalósítani? Mi támogatjuk a jó ötleteket. StartUp Programunkban segítünk hozzá tőkét és piacot találni.
Kockázati tőke befektetésekkel foglalkozó partnereink által támogatjuk a magyarországi innovatív, induló kisvállalkozásokat, elősegítjük azok fejlődését és növekedését. Ezen cégek vagy cégötletek különleges igényeit felismerve, a Szövetség elkötelezett szándéka, hogy a portfólióban lévő vállalkozások munkáját a tőketámogatáson túl további innovatív eszközökkel, fejlesztői környezettel és színvonalas tanácsadással segítse.

Célunk, hogy ezen startup-ok a saját piacukon meghatározó szereplők legyenek akár nemzetközi szinten is, a finanszírozásunk és a hozzáadott értékünk által pedig sikeres és komoly üzleti potenciállal rendelkező, stabil vállalkozásokat építsünk. Befektetési lehetőséget leginkább a drónos 3rd party szoftver / precíziós mezőgazdaság / elektromos innovatív eszközök / robotika iparágakban keresünk.

A befektetést követően felhasználjuk a hazai és nemzetközi kapcsolatrendszerünket, hogy segítsük a portfólió cégek fejlődését, a stratégiai irányok újragondolását, a menedzsment megőrzését és bővülését, a disztribúciós csatornák és partnerkapcsolatok létrejöttét, a referencia ügyfelek elérését és a folytonos finanszírozást, valamint hogy biztosítsuk a területi terjeszkedés lehetőségét. Aktív partneri viszonyt kívánunk kialakítani a portfóliócégekkel. Abban hiszünk, hogy a vállalkozás sikere a záráson, együttműködésen és a tehetséges csapatok bizalmi partner kapcsolatán múlik.

Ha úgy érzed, hogy van egy innovatív életképes ötleted és magadban is érzel annyit, hogy mindent megtegyél a sikerért, de az elinduláshoz segítségre van szükséged, keress bátran bennünket.
Küldd el e-mail-ben az üzleti ötletedet (elsőre elég, ha egy A4 méretű papírra fel tudod vázolni a lényeget) és azt, hogy miben kérsz segítséget!

E-mail: mdisz@mdisz.hu 

Ami mindenképpen szerepeljen az e-mail-ben:
Név:
Telefonszám:
Életkor:
E-mail cím:
Iskolai végzettség:
Cégnév (ha már van):
Üzleti ötlet megnevezése:
A vállalkozásban betöltött pozíció:
Üzleti ötlet leírása röviden:
Üzleti vállalkozást működtetők száma:
Üzleti ötlet megvalósításához szükséges tőkeigény:

Addig is, amig eljutsz oda, hogy elküldöd az üzleti ötletedet, további segítséget nyújtunk számodra, hogy hamarabb érd el a kitűzött céljaidat. Ezért jóbarátunk és Magyarország egyik kiemelkedő kisvállalkozói üzleti coach-a, Pongor-Juhász Attila néhány hasznos anyagához is hozzáférést biztosítunk számodra.

Hogy sikeres lehess, a szakmai tudás mellett fontos, hogy a céljaidat is tűpontosan meghatározd, ehhez nyújt segítséget a
A válaszd ki a No. 1. célodat

Ha szeretnéd megtalálni, hogy kinek tudod a hasznos értékű szolgáltatásaidat a legnagyobb haszonnal értékesíteni, akkor határozd meg, hogy ki lesz a legjobb vevőd:
A legjobb vevőid meghatározása
Az ideális avatarod meghatározása


És amit mi is tapasztalunk, hogy sok ügyfelünkből csak nagyon kis százalék az, aki valóban elkezd foglalkozni a drónos felméréssel és jövedelmező vállalkozást épít. És a siker kulcsa a tudásunk fejlesztése mellett, a kitartás. Vagyis...
Hogyan fejezd be, amit elkezdtél?
Végcsinálási stratégiai tervező


Ha nyitott vagy további üzleti inspirációra, akkor szívből ajánljuk Pongor-Juhász Attilát és az üzleti közösségét. A mi üzleti sikerünk is jórészt ennek az üzleti gondolkodásmódnak köszönhető:
pongorjuhaszattila.hu