E-MAIL:

info@mdisz.hu

Hívj minket 10-18 óra között!

+36-30-555-4043

LEGYÉL TAGUNK, KÖSS BIZTOSÍTÁST!

Az MDISZ regisztráció nem egyszerűen egy tagságot biztosít. Minden tagunk éves tagdíja tartalmaz egy éves EU jogszabályoknak megfelelő Generali MyDrone kötelező drón felelősségbiztosítást Magyarország vagy az EU légterére vonatkozóan, mely jelenleg a legjobb flottabiztosítási ajánlat a piacon. A drónod felszállótömegétől és az igényeidtől függően különböző drónbiztosítási csomagok közül választhatsz.
A tagság és a hozzá tartozó Generali MyDrone kötelező drón és jogvédelmi biztosítás a jelentkezést követő 0:00 órától él.

Továbbá jogvédelmi biztosítást is kapsz a tagsághoz, így ha a repüléseiddel kapcsolatosan jogi problémáid adódnak, akkor helyetted a témában szakavatott jogászok járnak el. A Generali MyDrone nemcsak a drón által okozott károk esetén segít, hanem annak üzemeltetésével kapcsolatos jogi érdeksérelmek esetén is melletted vagyunk: kifizetjük a jogi eljárások költségét és az ügyvédi díjat is. Segítünk, ha a drón miatt megsérül valaki, vagy dologi kárt okoz, és Téged terhel a drón üzembentartójaként a kártérítési felelősség. Ha a drón üzemeltetésével kapcsolatban jogi érdeksérelem ér, kifizetik helyetted az ügyvédi díjat és a jogi eljárás költségeit a következő jogi eljárásokban: kártérítési eljárás, szabálysértési eljárás, és büntetőeljárás.

Valamint minden tagunknak egyedi kedvezményeket biztosítanak kereskedő és szolgáltató partnereink. Sőt lehetőséged van olyan workshop-okon részt venni, melyhez mások nem férnek hozzá.

Az alábbi tagdíj táblázatban megtalálod a biztosítási igényeidnek megfelelő éves díjakat. Választhatsz, hogy drón biztosításod csak Magyarországra legyen érvényes vagy az egész Unió területére, illetve, hogy lakott területen kívül vagy belül is használnád a drónodat.
Megtekinthető dokumentumok:
Generali MyDrone biztosítási feltételek
Generali MyDrone biztosítási termékismertető
Generali MyDrone ügyféltájékoztató

Az alábbi űrlap kitöltésével lehetőséged nyílik, hogy tagként regisztrálj a Magyar Drón Ipari Szövetségbe és egyben megkösd a kötelező drón felelősség és jogvédelmi biztosítást.

Az alábbi űrlap kitöltésével lehetőséged nyílik, hogy tagként regisztrálj a Magyar Drón Ipari Szövetségbe. 

együttműködő partnereink